Vier Uw Feesten en Partijen bij Buena Vista Rijssen

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw feest of partij? Buena Vista Rijssen biedt een sfeervolle omgeving en een uitgebreide tapas menukaart om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, bedrijfsuitje of een andere speciale gelegenheid, wij zorgen voor een feestelijke sfeer en verrukkelijke gerechten.

Onze tapas zijn ideaal voor het delen en bieden een geweldige manier om uw gasten te laten genieten van verschillende smaken en gerechten. We kunnen ook speciale wensen en dieetvoorkeuren accommoderen om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten.

Onze Feestzaal

Onze feestzaal is uitgerust met moderne licht- en audiosystemen, waardoor we de perfecte ambiance kunnen creëren voor uw evenement. Of u nu een intieme bijeenkomst of een groots feest organiseert, onze faciliteiten zijn geschikt voor allerlei soorten evenementen. De professionele licht- en geluidsinstallaties zorgen ervoor dat uw gasten kunnen genieten van muziek en presentaties in de hoogste kwaliteit.

 Heerlijke Tapas 

Onze tapas zijn ideaal voor het delen en bieden een geweldige manier om uw gasten te laten genieten van verschillende smaken en gerechten. We kunnen ook speciale wensen en dieetvoorkeuren accommoderen om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw feest of partij te bespreken. We helpen u graag met het plannen van een evenement dat aan al uw wensen voldoet. Bij Buena Vista Rijssen zorgen we ervoor dat uw feest een groot succes wordt!

reserveren

Reserveer jouw plek

Reserveer voor jou feest of evenement

Dinerkaart

Van maaltijd salades en sushi tot steaks en spareribs.

Tapaskaart

Verschillende heerlijke spaanse hapjes.

Afhaalkaart

Heerlijk eten bestellen en afhalen voor thuis.

Vragen en Contact

Bij Buena Vista kunnen wij u een fantastische avond garanderen. Of het nou voor feesten tot 200 zitplaatsen is of een danszaal bij Buena Vista is alles mogelijk. Veel gratis parkeergelegenheid achter de deur. We beschikken over een dans en feestzaal met professioneel  geluidsapperatuur en sfeerverlichting.


voor familiediners en ( bedrijfs ) feesten,

Voor meer informatie neem gerust contact op.

Wij hopen u snel te mogen begroeten.

Team Buena Vista

restaurant

Leuke collega's gezocht

• Barmedewerker

• Bediening

• Keukenhulp

Buena Vista Rijssen zoekt leuke collega’s!

Ben jij:
• 16 jaar of ouder
• Weet je van aanpakken?
• Beschikbaar in de avonden
• Sociaal en flexibel?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur jouw sollicitatie naar [email protected] of kom gerust langs voor een sollicitatie!